Mijn reisverhaal Colombia: korte pauze wegens omstandigheden.

Gepubliceerd op 1 mei 2019 om 16:32

Ik had u voor vandaag het volgende deel beloofd van mijn reisverhaal.  Helaas, drie maal helaas.  Omstandigheden dwingen mij even aan de kant te gaan staan en het schrijven voor slechts heel even te laten.  Bij het badmintonnen blesseerde ik mijn voet.  Ligamenten.  Een verstuikte voet.  Een verzwikte voet.  Ik moest de zetel in.  Voet omhoog.  IJsblokjes op de voet.  De computer was geen optie.  Ik moet rusten.  Ik ben voor heel even gekluisterd aan mijn zetel.  Maar ik beloof u.  Volgende donderdag, 9 mei, plaats ik op mijn blog het volgende deel van mijn reisverhaal.  Dus, nog heel even geduld.  Dan reizen we samen verder.

 

Volgende aflevering op donderdag 09/05/2019: Villa de Leyva.

Reactie plaatsen

Reacties

Bets Ruijgrok
5 jaar geleden

Wim beterschap, doe het rustig aan.
Tot volgende week wachten is niet zo erg, als het reisverhaal maar komt.

Maak jouw eigen website met JouwWeb